Skip to Content

Heerlijk feestdiner zonder gedoe dankzij Sushi Daily

Dit jaar stressloos de feestdagen doorkomen zonder uren in de keuken te staan? Gun jezelf wat rust en kies voor de feestelijke schotels van Sushi Daily. Naast de grote schotels die het hele jaar door beschikbaar zijn, lanceert Sushi Daily – de sushispecialist met kiosken in grote en middelgrote supermarkten – 3 nieuwe, onweerstaanbare menu’s voor groot én klein. Perfect voor een gezellige avond met vrienden en familie waarbij iedereen kan smullen van een overheerlijk feestmenu!

Gerookte zalm in de spotlight

Voor volwassenen stelt Sushi Daily 2 feestschotels voor met verse en gerookte zalm als steringrediënten. De L feestschotel bevat 23 stuks en het XL Feestmenu bevat 31 stuks:

  • Festive Platter L: 4 Roll Gerookte Zalm en Dille, 6 Roll’in Salmon Cheese, 3 Maki California, 3 Maki Komkommer, 3 Sashimi Zalm, 2 Sushi Garnaal en 2 Sushi Zalm.
  • Festive Platter XL: 8 Roll Gerookte Zalm en Dille, 6 Maki California, 4 Crunch Cali roll, 3 Maki Komkommer, 3 Maki Avocado, 3 Sashimi Zalm, 2 Sushi Garnaal en 2 Sushi Zalm.

Speciaal menu voor de (b)engeltjes

Een sneeuwman en sushi… Deze nieuwe, grappige en smakelijke combinatie staat op het Sushi Daily feestmenu voor kids. Zij kunnen smikkelen van een sneeuwman gemaakt van rijst samen met 6 sushi’s : 2 Maki California Tonijn Mayo, 2 Maki California Veggie et 2 Crunch Roll Zalm. Of ze nu al fan zijn van sushi of het een compleet nieuwe ervaring zal zijn, het wordt sowieso een feestmaal voor het hele gezin.

Het Kids Menu is beschikbaar in alle kiosken van Sushi Daily tot 6 januari voor € 5,95.

De feestmenu’s zijn beschikbaar van 17 december 2018 tot 6 januari 2019 in alle Sushi Daily kiosken voor:

  • Festive Platter L: € 21
  • Festive Platter XL: € 28
Contacteer ons
Over Sushi Daily

Over Sushi Daily - Het succes van Sushi Daily is het gevolg van een nieuw concept van kiosken die geïntegreerd zijn in het hart van supermarkten. Sushichefs bereiden voor het oog van de klanten originele creaties met verse kwaliteitsproducten, en bieden een ruim aanbod van dagverse sushi’s aan. Sushi Daily is gesticht in 2010 en in nauwelijks 6 jaar is het uitgegroeid tot dé sushispecialist, die de sushi in ons dagelijks leven heeft geïntroduceerd. De onderneming telt vandaag meer dan 500 verkooppunten in heel Europa, waarvan 57 in België.

Meer informatie vindt u op: www.sushidaily.com