Sushi Daily blijft groeien en opent haar 300ste kiosk in Las Palmas op de Canarische Eilanden

Dinsdag 18 november 2014 — Sushi Daily, de sushispecialist die te vinden is in de Sushi Daily-kiosken in de supermarkten Carrefour Market en Carrefour Planet, blijft groeien en bereikt de kaap van 300 kiosken door de opening van hun laatste kiosk in Las Palmas op de Canarische Eilanden. Daarnaast blijft Sushi Daily ook in België groeien, met openingen gepland in het najaar en in de loop van 2015. 

Sushi Daily heeft reeds vestigingen in België, Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland en Duitsland en kondigt nu ook de opening aan van een nieuwe kiosk in de Carrefour van Las Palmas op de Canarische Eilanden. Met deze 300ste opening bevestigen de sushimeesters de nood aan een creatieve en kwalitatieve keuken en het succes van dit innovatieve concept.

Sushi Daily werd opgericht in 2010 en werd al snel een pionier en marktleider in de sushisector in supermarkten. Sinds de oprichting heeft het merk de nadruk gelegd op de kwailiteit van haar producten en de ervaring van haar sushimeesters.

 « Ons hoofddoel is om heerlijke en voor iedereen toegankelijke sushi te maken, met een constante kwaliteit en versheid in elk van onze 300 kiosken. Onze grootste triomf is dat we erin geslaagd zijn om alles zeer duurzaam te ontwikkelen, zonder te moeten inboeten aan kwaliteit », legt Bruno Tromeur, Algemeen Directeur van Sushi Daily België uit. Momenteel zijn er 41 verkooppunten in België. Sushi Daily wil dit jaar nog 3 kiosken openen en plant ook nog openingen in 2015. Op Europees niveau heeft Sushi Daily de ambitie om het aantal kiosken in 2015 te verdubbelen. « Wij zijn bijzonder trots op onze teams die dagelijks onze klanten tevreden stellen, we zijn dan ook permanent op zoek naar talenten en sushimeesters om onze groei te ondersteunen », voegt Bruno Tromeur hieraan toe.

Een succes te danken aan een uniek concept en authentieke know-how

Dankzij haar ervaring en passie voor het koken stelt Kelly Choi, een van de twee stichters van Sushi Daily, originele recepten voor, geïnspireerd op de Japanse keuken en in harmonie met westerse smaken. Haar credo: de smaakpapillen van de consument prikkelen en voldoen aan de verwachtingen van liefhebbers van de Aziatische keuken.

Alle creaties en specialiteiten van Sushi Daily worden dagelijks ter plaatse bereid, zodat de versheid en de kwaliteit van de producten gegarandeerd is. Geïntegreerd in het hart van de winkel, bieden de kiosken met open keuken de kans aan de consumenten om de expertise en technische kennis van onze sushimeesters te observeren.