Skip to Content
Sushi Daily ontwikkelt 3 nieuwe recepten  om uw smaakpapillen te verrassen!

Sushi Daily ontwikkelt 3 nieuwe recepten om uw smaakpapillen te verrassen!

Brussel – Sushi Daily, de sushispecialist, biedt 3 nieuwe creaties aan, waarin Japanse en westerse smaken subtiel met elkaar worden gemengd. Ze zijn te vinden in de Sushi Daily-kiosken in de Carrefour-supermarkten. Voor het oog van de klanten maken de sushimeesters de sushi’s met de hand klaar. Ze komen het best tot hun recht als ze de dag zelf verbruikt worden. De 100% duurzame vis wordt met de grootste zorg geselecteerd en dagelijks aangevoerd. Unieke smaken en extreem verse producten zijn de sleutelwoorden van de Sushi Daily-recepten.

3 nieuwe creaties

  • Zalm Crunch Roll

Sushi Daily breidt zijn Crunch-gamma uit met een creatie op basis van zalm. Het succes van de crunch rolls is te danken aan de smaakvolle combinatie van gebakken ui en een licht pittige Japanse mayonaise. De knapperige ui in combinatie met de zachte, gekruide saus maakt van dit recept een echte lekkernij. (7,60 € voor een bakje met 8 stuks)

  • Wakame Cali Roll

Wakame is een Aziatisch zeewier met jodiumsmaak, rijk aan sporenelementen, vezels en vitamines A, B en K. Dit ingrediënt wordt alsmaar populairder in de keuken. Kelly Choi, een van de twee stichters van Sushi Daily, heeft een maki ontwikkeld op basis van surimi, gewikkeld in wakame. (7,85 € voor een bakje met 8 stuks)

  • Maki Choco Kiwi

Maki Choco Kiwi is een heel exotisch dessert op basis van rijstpudding en verse kiwischijfjes, bestrooid met een laagje gerapte kokosnoot. Door de gedurfde combinatie met choco is dit een bijzonder originele maki. (3,90 € voor een bakje met 6 stuks)

Deze 3 nieuwe creaties behoren tot het ruime assortiment van meer dan 100 recepten. Een aantal zijn traditionele recepten zoals maki, sashimi, nigiri of temaki, terwijl andere heel origineel zijn en uw smaakpapillen verrassen. In elke kiosk is ook een selectie exclusieve Japanse of Aziatische producten te vinden.

Kwaliteit in het hartje van ons vak

Om de consument de beste kwaliteit en de grootste versheid te garanderen, worden de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en dagelijks aangevoerd. De kiosken voldoen bovendien aan de strengste normen voor voedselveiligheid. Sushi Daily zet zich ook in voor een verantwoorde manier van ondernemen door 100% duurzame vis te gebruiken met het label ‘Friends of the Sea’.

Contacteer ons
Over Sushi Daily

Over Sushi Daily - Het succes van Sushi Daily is het gevolg van een nieuw concept van kiosken die geïntegreerd zijn in het hart van supermarkten. Sushichefs bereiden voor het oog van de klanten originele creaties met verse kwaliteitsproducten, en bieden een ruim aanbod van dagverse sushi’s aan. Sushi Daily is gesticht in 2010 en in nauwelijks 6 jaar is het uitgegroeid tot dé sushispecialist, die de sushi in ons dagelijks leven heeft geïntroduceerd. De onderneming telt vandaag meer dan 500 verkooppunten in heel Europa, waarvan 57 in België.

Meer informatie vindt u op: www.sushidaily.com